Ook in 2013, zijn de mode klassieke jassen weer vertegenwoordigd, de leren jacks. Dit seizoen presenteren ze zich als bijzonder veeleisend kleur vervoerder en snel zijn om de aandacht te trekken. De klassieke lederen jas is zwart van kleur en kan zijn meer kleuren worden dit jaar verwacht.

De leren jassen zijn te ontdekken in het voorjaar en de zomer van 2013 met sierlijke prenten, schilderijen en zachte pastels. Het karakteristieke patroon van postzegels designer Mary Katrantzou wordt gezien in de lente en zomer mode, bijvoorbeeld, op de jassen. Ook grafische weelde is vertegenwoordigd. Dus klassieke patroon van strepen worden gecombineerd met frisse kleuren en er is een kleur blok blik, dat is een echte eye-catcher.

Lederen jassen in tal van ontwerpen

Voor elke smaak kan zijn dit jaar ontdekt de perfecte leren jas, want de keuze is wederom uitgebreid. Ook is de trend kleur rood vertegenwoordigd in de jassen, die in het voorgaande jaar werd aangekondigd. Met fijnere of grovere klinknagels de jassen zijn versierd met verschillende vormen.

Zelfs in jeans kijkt de jassen zijn verkrijgbaar, en ook heel verschillende tinten blauw kan snel worden gezien en de jassen zal de aandacht trekken. Om zichzelf te vinden in de kleuren zwart en wit tal van modellen die de fast-catchers geworden. Zelfs handgeschilderde jassen zijn verkrijgbaar die vertegenwoordigen de ware uniek en kan zelfs omschreven worden als een kunstwerk.

De lederen jassen met bloemen of blad ontwerpen kunnen hun blandness regenachtige lente of zomer dagen duren, dus dat is de goede stemming onvermijdelijk. Zijn daarom bijzonder elegante tweekleurige modellen, de open revers aanbod een aardige plons van kleur.

De praktische kant van lederen jassen

Natuurlijk moet de praktische kant van de lederen jassen niet worden genegeerd. Het belangrijkste hierbij is het beschermen tegen vocht, regen enzovort. Met een goede leren jas bent u beschermd tegen de weersomstandigheden. Ook veel van de jassen zijn voorzien van handige zakken, waarin talrijke kleine items kunnen worden opgeslagen zonder problemen. Sleutels, portemonnee, mobiele telefoon en ga zo maar kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de handige zakken, dus vrouwen hebben niet noodzakelijk een handtas mee te nemen. Dit is bijzonder voordelig wanneer een boswandeling an het gaande is of een korte ronde met de hond of dergelijke wordt gemaakt.